Dårlig selvbilde

Jeg som mange andre sliter med selvbilde, som oftest er det et mareritt og se seg selv i speilet, at jeg har lyst å skrike og knuse speilet, fordi jeg blir så oppgitt og lei meg over hvordan jeg ser ut. Jeg har så mange komplekser ved meg selv.Jjeg klarer ikke å ta imot komplimanger jeg får, feks du er så fin, da tenker jeg at de bare sier det for å være hyggelig.

Jeg er veldig usikker på meg selv, jeg er veldig sjenert, er alltid redd for å si eller gjøre noe feil. Jeg er veldig opptatt av å få bekreftelse på ting. feks visst jeg har skrevet noe, så må de si det er veldig bra, ellers sletter jeg det hele, eller visst jeg har sminket meg må noen si det ser bra ut før jeg går ut. Det er utrolig slitsomt å ha det sånn, det tar mye krefter.

Jeg håper en dag at jeg slipper alt dette, at jeg aksepterer meg selv for den jeg er.

 

sara

 

Én kommentar

Den Grønne

14.01.2016 kl.22:36

Jeg håper og du en dag kan aksptere deg for den du er. Ikke at jeg alltid kalrer det selv, men husker en gang, da fikk jeg så mange komplimenter at jeg nesten måtte tro på det. og det var nesten en god følelse og.

Skriv en ny kommentar

Psykepiker

Psykepiker

21, Trondheim

Vi er to jenter i 20-årene, som begge sliter psykisk. For tiden er vi innlagt, så denne bloggen vil handle om livet på psykiatrisk, og alt det fører med seg. Vi valgte å opprette denne bloggen for å få økt forståelse, men også for å vise at psykisk sykdom kan ramme hvem som helst, og at det ikke er noe å skamme seg over. We're only human, you know.

Kategorier

Arkiv

hits