Fremtiden

Hvordan kommer fremtiden min til å se ut? Det er en tanke som ofte dukker opp hos meg, tanken skremmer meg litt,for jeg vet ikke. Jeg har tanker om hvordan jeg vil at den skal bli, men den kan jo bli helt annerledes enn jeg forestiller meg og.

Det værste som kan skje er jo at jeg fremdeles er syk og er i behandling og at jeg verken klarer å jobbe eller ta utdannelse, sånn som nå. Jeg bare vandrer rundt uten noe mening.

Hvertfall håper jeg om en del år at jeg kanskje har funnet meg en kjæreste, at jeg har et eller flere barn, har et fint hus, en jobb innenfor helsevesenet( sykepleier eller ambulansearbeider). En god psykisk og fysisk helse.

Sara

#psykiskhelse #psykisksykdom #psyk #psykiatrisk #pasient #psykiatriblogg

Én kommentar

bellahsgalskap

11.12.2015 kl.23:16

Aldri gi opp håpet ! Jeg var en gang VELDIG veldig syk. Nærmere 200 innleggelser, lukket åpen, tvang. Selvskading og psykoser. MEN! En dag... når jeg var klar, kom til en ny dps som 23 åring, begynte ting å skje. Sakte men sikkert og en ting av gangen begynte ting å stabilisere seg og på vaklende bein og med god hjelp og støtte fra apparatet rundt meg flyttet jeg hjem til meg selv, alene. Så møtte jeg den store kjærligheten og vi bor nå sammen for andre året på rad og jeg er stabil! Jeg går fremdeles på medisiner men klarer meg helt fint med det. Ikke ha hastverk. Ikke Vær redd for fremtiden. For jeg lover det er så mye håp og glede i vente for deg ! Ta imot hjelpen du får, det er skummelt men ikke Vær redd. Og lykke til ^^

Skriv en ny kommentar

Psykepiker

Psykepiker

21, Trondheim

Vi er to jenter i 20-årene, som begge sliter psykisk. For tiden er vi innlagt, så denne bloggen vil handle om livet på psykiatrisk, og alt det fører med seg. Vi valgte å opprette denne bloggen for å få økt forståelse, men også for å vise at psykisk sykdom kan ramme hvem som helst, og at det ikke er noe å skamme seg over. We're only human, you know.

Kategorier

Arkiv

hits