Selvskading

Det er over syv måneder siden sist gang jeg trengte å sy et selvpåført sår, likevel er skadetrangen fortsatt like intens og tilstedeværende. Jeg har skadetrang så å si daglig, men jeg klarer å stå imot. Klarte.. Hadde en liten sprekk for ikke så lenge siden, og selv om jeg på mange måter ønsker å straffe meg selv, kutte meg til blodet spruter og ødelegge kroppen min, jobber jeg beinhardt for å la vær. Jeg har motivasjon nå. Jeg vil ikke bekymre mamma. Tenk hvor fortvilende det må være for en mor å vite at datteren skader og ødelegger kroppen sin på den måten. Det må være fælt å være så hjelpeløs. Jeg står også imot for mine søsken, da jeg vil gjøre alt jeg kan for å være et godt forbilde. Og så gjør jeg det selvsagt for kjæresten også. Med ham kan jeg ikke skjule det en gang. Så ja, ikke mer selvskading. Jeg er ferdig med sånt, og har lyst å legge det bak meg, men det kan jeg faktisk ikke love helt hundre prosent. Jeg trodde jeg kunne det, men nå er jeg usikker. Vil jeg alltid ha behov for å skade meg selv på en eller annen måte? Jeg skjønner ikke hvorfor jeg har trangen til å være så selvdestruktiv, jeg angrer jo alltid etterpå. Men det må jo være en grunn til at det er så vanskelig å skifte handlingsmønster, ikke sant? Det betyr jo bare at det på en eller annen måte hjelper for en liten stund. Men det er akkurat det, en liten stund. Det er ikke verdt det. Det er hvert fall det jeg har kommet frem til.

Matilde

#psykiatri #psykepiker #psykdom #psykiatrisk #psykiskhelse #psykisksyk #psykiatriblogg #innlagt #pasient #psyk #psykiskelidelser #selvskading #selvdestruktiv

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Psykepiker

Psykepiker

21, Trondheim

Vi er to jenter i 20-årene, som begge sliter psykisk. For tiden er vi innlagt, så denne bloggen vil handle om livet på psykiatrisk, og alt det fører med seg. Vi valgte å opprette denne bloggen for å få økt forståelse, men også for å vise at psykisk sykdom kan ramme hvem som helst, og at det ikke er noe å skamme seg over. We're only human, you know.

Kategorier

Arkiv

hits