Sliten

Helt siden jeg ble overflyttet har jeg nesten gjort på noe hele tiden, bare for å unngå å kjenne på følelsene og tankene.. Jeg orker ikke å kjenne på noe, men det krever mye. Jeg er sliten, veldig sliten, jeg har bare lyst å sove i mange dager.

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til meg selv, for jeg kjenner jo nå at jeg ikke bare overser tingene som skjer i meg. Jeg føler meg tom men samtidig ikke. Det er veldig vanskelig å skulle skrive ned tanker og føleleser.

Stemmene hører jeg hver dag, men de er veldig mye midre intense, så jeg tar nesten ikke ekstra medisin, som jeg tror er veldig positivt. Men det e jo sånn det er, noen perioder er de veldig aktiv og andre perioder er de mye mindre plagsomme. Jeg håper det holder seg sånn.

Sara

#psykepiker #psykisksyk # psykiskhelse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Psykepiker

Psykepiker

21, Trondheim

Vi er to jenter i 20-årene, som begge sliter psykisk. For tiden er vi innlagt, så denne bloggen vil handle om livet på psykiatrisk, og alt det fører med seg. Vi valgte å opprette denne bloggen for å få økt forståelse, men også for å vise at psykisk sykdom kan ramme hvem som helst, og at det ikke er noe å skamme seg over. We're only human, you know.

Kategorier

Arkiv

hits