Nytt kapittel

Nå har det gått nesten to uker siden jeg ble flyttet over på DPS på åpen post. Det har egentlig gått veldig bra, jeg trives veldig godt! Personalet og avdelingen er nytt, men jeg begynner å bli vant til det. Personalet blir jeg mer og mer kjent med og pasientene virket greie, men de er veldig mye eldre enn meg, men det er helt ok. Jeg er jo ikke kommet her for å få meg venner, hehe.

Det at Matilde har vært her hele veien, fra jeg kom tror jeg har gjort det veldig mye lettere. Jeg har hatt hun som støtte hele veien, så det har vært veldig trygt og godt, i en ellers veldig usikker situasjon.

Jeg holder fortsatt på å venne meg til den nye tilværelsen, for dette er jo noe helt annet enn jeg var vant med for 3 uker siden.

Sara

#psykepiker #psykiatrisk #psykiskhelse #DPS #psykisksyk #helsenorge #psykisk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Psykepiker

Psykepiker

21, Trondheim

Vi er to jenter i 20-årene, som begge sliter psykisk. For tiden er vi innlagt, så denne bloggen vil handle om livet på psykiatrisk, og alt det fører med seg. Vi valgte å opprette denne bloggen for å få økt forståelse, men også for å vise at psykisk sykdom kan ramme hvem som helst, og at det ikke er noe å skamme seg over. We're only human, you know.

Kategorier

Arkiv

hits