Moving on

I de siste innleggene våre, har vi skrevet at ting har gått fremover, og at vi er klare for utskrivelse. Nå er den tiden endelig kommet. Vi er begge flyttet til samme DPS, men vi er på forskjellige avdelinger. Det betyr ikke annet enn at det kun er en trapp mellom oss. Vi kan med andre ord fortsatt være sammen så mye vi orker. Noe vi liker spesielt godt, er at vi nå kan oppholde oss på rommene til hverandre, noe som var strengt forbudt på den forrige avdelingen. Dette er luksus i forhold. Vi har faen meg fått privatliv, og kan nå styre det meste selv. Fra nå av blir alt lettere for oss, men om vi fortjener det? Hell yes! Vi har jobbet ræven av oss for å komme hit vi er i dag.

Sara & Matilde 

 

#psykiatri #psykepiker #psykdom #psykiatrisk #psykiskhelse #psykisksyk #psykiatriblogg#innlagt #pasient #psyk #psykiskelidelser #DPS

Én kommentar

15.10.2015 kl.06:58

Så fint å høre fra dere igjen.

Jeg tviler ikke et sekund på at det ligger hardt arbeid bak, og håper virkelig at dere begge "holder kursen" Det har dere mer enn fortjent.

Skriv en ny kommentar

Psykepiker

Psykepiker

21, Trondheim

Vi er to jenter i 20-årene, som begge sliter psykisk. For tiden er vi innlagt, så denne bloggen vil handle om livet på psykiatrisk, og alt det fører med seg. Vi valgte å opprette denne bloggen for å få økt forståelse, men også for å vise at psykisk sykdom kan ramme hvem som helst, og at det ikke er noe å skamme seg over. We're only human, you know.

Kategorier

Arkiv

hits