God periode, takk og lov!

Nå er de fleste ansatte kommet tilbake igjen fra ferie, og selv om det fortsatt er sommer, er hverdagen så smått begynt å inntre. Behandleren min er tilbake, og vikarbehandleren er ute av bildet. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si dette, men jeg tror vikaren gjorde en god jobb med meg. Jeg må innrømme at det ser ut som metodene hans gjorde underverker. Det er rart å si det, for jeg har aldri før kjent på så store kontraster, og det er sjeldent jeg klarer å føle på hva det faktisk er som gjør meg bedre/verre. Men nå tror jeg at jeg kan si at det var han, og metodene hans, som gjorde susen. Jeg er kommet meg betraktelig, jeg merker det selv, og de ansatte sier de kan se det på meg. Jeg er ikke den samme som jeg var før ferien.  Jeg har fått mer utgang også, helt på egenhånd - og jeg mestrer det. Livet er begynt å smile litt til meg igjen, og jeg kan ikke annet enn å nyte det. Joda, jeg har dager hvor jeg sliter, men de dagene er i mindretall, og det er fremgangen vi må fokusere på.

Behandleren min sa at hvis det går like bra med meg de neste ukene, som det har gjort den siste tiden, ville hun søke meg videre til DPS. Vi har en avtale om at jeg blir prioritert på DPSet, noe som vil si at det bare vil ta noen uker etter vi har søkt, før jeg får plass. Så hvis alt går etter planen, kan jeg være ute av lukket psyk innen to måneder, etter tre år bak stengte dører. Det er en fantastisk tanke, men jeg må ta det med en klype salt. Først og fremst må jeg få fri utgang, og ikke bare en time på formiddag, og en time på ettermiddag. Dette er noe som kan ta litt tid, om jeg kjenner behandleren min rett. I tillegg kan jeg jo faktisk ikke få plass på DPS før det er en ledig plass, uavhengig om jeg er prioritert eller ikke. Så da gjenstår det å krysse fingre og tær, og håpe på at den gode perioden min vil vare.

 

Matilde

#psykiatri #psykepiker #psykdom  #psykiatrisk #psykiskhelse #psykisksyk #psykiatriblogg #innlagt #pasient #psyk #psykiskelidelser

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Psykepiker

Psykepiker

21, Trondheim

Vi er to jenter i 20-årene, som begge sliter psykisk. For tiden er vi innlagt, så denne bloggen vil handle om livet på psykiatrisk, og alt det fører med seg. Vi valgte å opprette denne bloggen for å få økt forståelse, men også for å vise at psykisk sykdom kan ramme hvem som helst, og at det ikke er noe å skamme seg over. We're only human, you know.

Kategorier

Arkiv

hits