Angst for angst

Den siste tiden har jeg slitt en del mer med angst, angst for å få et nytt panikkanfall. Kjenner det knyter seg i magen når jeg tenker på det. Det er så utrolig ekkelt med et slikt anfall. Heldigvis har jeg ikke hatt det på en stund. Jeg tenker ofte at jeg kommer til å få et nytt, men heldigvis skjer det ikke. Men frykten er der selv om, og den er helt jævlig, bokstavelig talt.

Når jeg opplever panikkanfall så blir det tungt og puste, og etterhvert hyperventilerer jeg, fortere og fortere, jeg får ikke oksygen i lungene, etterhvert blir jeg ør og svimmel, klarer ikke å tenke klart. Jeg tenker mine siste minutter er kommet, og at jeg kommer til å dø av å ikke få puste. Etter en liten stund, som føles ut som timer, går det litt og litt over, utrolig nok. Skulle ønske jeg kunne tenkt på det under et anfall - at det går over. 

 

Sara

#psykiatri #psykepiker #psykdom  #psykiatrisk #psykiskhelse #psykisksyk #psykiatriblogg #innlagt #pasient #psyk #psykiskelidelser #panikkanfall #angst

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Psykepiker

Psykepiker

21, Trondheim

Vi er to jenter i 20-årene, som begge sliter psykisk. For tiden er vi innlagt, så denne bloggen vil handle om livet på psykiatrisk, og alt det fører med seg. Vi valgte å opprette denne bloggen for å få økt forståelse, men også for å vise at psykisk sykdom kan ramme hvem som helst, og at det ikke er noe å skamme seg over. We're only human, you know.

Kategorier

Arkiv

hits