Hvorfor er jeg her??

Noen ganger, eller egentlig ganske ofte, lurer jeg på hva jeg gjør på en lukket psykiatrisk avdeling. Jeg føler ikke de har en grunn for å holde meg her på tvang. Jeg er jo kommet meg betraktelig, pluss at jeg bruker mye mindre behovsmedisin enn tidligere. Hvis ikke det er tegn på bedring, så vet ikke jeg.

De sier alltid til meg «Du skal ikke være her for alltid, Matilde, dette er ikke et sted å bli værende på». Ja, men hallo da? Det er jo fullt og holdent deres ansvar å skrive meg ut. Jeg velger ikke å være her, det er jo de som holder meg her på tvang, og fornyer vedtaket hele veien. Det er så selvmotsigende at jeg blir kvalm. Selvfølgelig skal jeg ikke være her for alltid, det er jeg jo fullstendig klar over. Skal det være en slags trøst når de sier disse tingene? For da funker det dårlig. Det er nesten sånn at jeg føler de lurer meg. «Dette er ikke et sted å bli værende på», likevel holder de meg her. Bullshit hele greien.

 

Matilde

 

#psykiatri #psykepiker #psykdom  #psykiatrisk #psykiskhelse #psykisksyk #psykiatriblogg #innlagt #pasient #psyk #psykiskelidelser #tvangsinnleggelse 

Én kommentar

Sunniva

16.06.2015 kl.18:47

Uff. Feilbehandling kan lett forekomme i psykiatrien. Skrev et par innlegg om det på bloggen.

:)

Skriv en ny kommentar

Psykepiker

Psykepiker

20, Trondheim

Vi er to jenter i 20-årene, som begge sliter psykisk. For tiden er vi innlagt, så denne bloggen vil handle om livet på psykiatrisk, og alt det fører med seg. Vi valgte å opprette denne bloggen for å få økt forståelse, men også for å vise at psykisk sykdom kan ramme hvem som helst, og at det ikke er noe å skamme seg over. We're only human, you know.

Kategorier

Arkiv

hits