Forhandlinger med stemmen

Dette innlegget ble skrevet i natt, men jeg sovnet før jeg fikk lagt det ut, ZzZzz

Hun er ikke fornøyd i det hele tatt. Hun skriker at jeg må straffes. Jeg trosset henne i dag, og spiste snop, og nå får jeg konsekvensene. «Du skal blø!» skriker hun. «La meg være i fred», hvisker jeg. Jeg prøver å holde på kontrollen, prøver å avlede (som å skrive dette innlegget), men hun trekker meg lengre og lengre ned. Hun prøver å skremme meg ved å sende meg groteske bilder om hva som skjer om jeg ikke hører på henne. Jeg sliter veldig, og vet ikke hva jeg skal gjøre. Kontakten min sitter rett utenfor rommet mitt, med døren åpen. Skade, eller be om ekstramedisin? Jeg vil jo egentlig ikke skade meg, jeg er for sliten til det. Jeg vil bare sove. Derfor prøver jeg å forhandle med stemmen, lage en avtale om at jeg ikke skader meg nå i natt, men gjør det når det kommer en passende anledning. Det høres jo helt tullete ut, men det må til for at hun skal bli fornøyd. Forhåpentligvis glemmer hun avtalen. Nå har jeg ikke skadet meg på lenge, og føler jeg har litt kontroll på det området, men plutselig er hun der, og da har jeg ikke noe valg.

Heldigvis klarte jeg å komme meg ut av nattens ubehageligheter, uten å skade meg. Jeg var så trøtt da jeg skrev innlegget, at jeg sovnet før jeg fikk gjort noe. Men hun har ikke gitt seg helt enda, så jeg kjemper fortsatt for å ha overtaket på henne. Det blir enda flere forhandlinger, og interne avtaler mellom meg og henne. Håper bare hun godtar det, og at det er godt nok, slik at hun lar meg være i fred for denne gang.

 

Matilde

#psykiatri #psykepiker #psykdom  #psykiatrisk #psykiskhelse #psykisksyk #psykiatriblogg #innlagt #pasient #psyk #psykiskelidelser #stemmer #selvskading 

 

Én kommentar

trettanemone

07.06.2015 kl.20:41

Så fin sklidring... Du skriver bra! Har du tenkt noe over hvem denne stemmer er, kan det være deg selv?

Skriv en ny kommentar

Psykepiker

Psykepiker

20, Trondheim

Vi er to jenter i 20-årene, som begge sliter psykisk. For tiden er vi innlagt, så denne bloggen vil handle om livet på psykiatrisk, og alt det fører med seg. Vi valgte å opprette denne bloggen for å få økt forståelse, men også for å vise at psykisk sykdom kan ramme hvem som helst, og at det ikke er noe å skamme seg over. We're only human, you know.

Kategorier

Arkiv

hits